EUROLEAGUE

Οπαδός της Ζαλγκίρις, 100 ετών!

Οπαδός της Ζαλγκίρις, 100 ετών!

Ο Αντάνας Σιμοναβίτσιους γεννήθηκε το 1914 , έχει τρεις κόρες, οκτώ εγγόνια, 10 δισέγγονα κι έχει δει δεκάδες παιχνίδια της Ζαλγκίρις Κάουνας. Στα 100 του χρόνια, ξεκαθαρίζει ότι λατρεύει αυτή την ομάδα!

Στο πρόσφατο ''Akropolis Cup'' όπου, ειρήσθω εν παρόδω συμμετείχε και ο Παναθηναϊκός, η Ζαλγκίρις γιόρτασε τα 70 χρόνιας ''ζωής''. Ο Αντάνας Σιμοναβίτσιους ήταν ήδη 30 ετών όταν ιδρύθηκε ο οργανισμός του Κάουνας.

Ο Λιθουανός γιόρτασε χθες τα 100 του χρόνια και δέχτηκε τις ευχές από τον Δήμαρχο του Κάουνας. ''Σας εύχομαι υγεία και δύναμη. Είμαι χαρούμενος αφού στο Κάουνας ζουν τόσο δυνατοί και ανθεκτικοί άνθρωποι όπως εσείς! Μακάρι να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια ακόμα'' ανέφερε σχετικά ο Άντριους Κουπτσίνσκας.

Από την πλευρά του, ο Αντάνας Σιμοναβίτσιους αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη, τη Ζαλγκίρις Κάουνας. ''Πάντα αρρωσταίνω όταν βλέπω τους αγώνες της Ζαλγκίρις! Νομίζω ότι ξέρω τα ονόματα όλων των παικτών. Στο τέλος της ημέρας, λατρεύω πάντα αυτή την ομάδα!''.

Σήμερα, πάντως, η Ζαλγκίρις ηττήθηκε στη ''Zalgirio Arena'' από τη Γιουβέντους με 75-76 για τη 2η αγωνιστική της λιθουανικής λίγκας (LKL). Από κει και πέρα, η Λιλέτουβος Ρίτας επικράτησε εκτός έδρας της Πιένο με 87-69 ενώ η Νεπτούνας ''σκόρπισε'' τη Νεβέζις με 115-76.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ