EUROLEAGUE

Οι Aerosmith τραγουδούν για τον... Γιασικεβίτσιους

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Movistar πήγε σε άλλο επίπεδο την έννοια του αφιερώματος για χάρη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δείτε το δημιούργημα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού υπό τους ήχους των Aerosmith (VIDEO).

Το Final Four του Βελιγραδίου δεν θα περιλαμβάνει κάποια ελληνική ομάδα, θα γραφτεί όμως στην ιστορία ως το πρώτο της προπονητικής καριέρας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Απέναντι σε τρεις προπονητές που έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο της EuroLeague, ο νεαρός τεχνικός της Ζάλγκιρις θα έχει την ευκαιρία να... βαπτιστεί στην Kombank Arena ο νέος "βασιλιάς". Αν καταφέρει να οδηγήσει τη λιθουανική ομάδα μέχρι το τέλος του δρόμου.

Όπως και να έχει όμως, η παρουσία των "πράσινων" στο Βελιγράδι αποτελεί επιτυχία, ομαδική αλλά και προσωπική. Ο "Σάρας" έκανε αυτό που ουδείς περίμενε όταν του ανατέθηκε η θέση του πρώτου προπονητή, γι αυτό το Movistar αποφάσισε να του αφιερώσει το "Dream On".

Το αφιέρωμα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού ξεπερνάει κατά πολύ αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ευρώπη, παντρεύοντας κάθε στίχο του τραγουδιού των Aerosmith με μία χαρακτηριστική στιγμή της καριέρας του "Σάρας". Είτε στο παρκέ είτε στον πάγκο.

Απολαύστε το:

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ