EUROLEAGUE

Ο Ουλανόβας δήλωσε άγνοια για την Αναντολού Εφές

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας ρωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει με εκείνον και την Αναντολού Εφές, για να απαντήσει πως επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι.

Το όνομα του Εντγκάρας Ουλανόβας έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε δημοσιεύματα του εξωτερικού με φόντο την επόμενη ομάδα του. Μπορεί να έχει +1 στο συμβόλαιό του με τη Ζάλγκιρις, αλλά μοιάζει δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τη λιθουανική ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια.

Η Αναντολού Εφές είναι μια από αυτές που φέρονται να έχουν ασχοληθεί πιο έντονα για τον 26χρονο φόργουορντ, σε σημείο να γράφεται στη γειτονική χώρα πως η προσφορά είναι τέτοια που μπορεί να τον στείλει άμεσα από τη Zalgirio Arena στο Sinan Erdem Dome. Τι λέει όμως ο πρωταγωνιστής της ιστορίας;

" Το έμαθα από τους δημοσιογράφους", απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του Εργκίν Αταμάν -στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της Λιθουανίας για το τρίτο "παράθυρο" των εθνικών ομάδων- για να προσθέσει πως " ο ατζέντης μου επίσης γέλασε γιατί δεν είχαμε καν μιλήσει εκείνη την στιγμή, αλλά από κάπου προέκυψαν αυτές οι πληροφορίες. Θα έλεγα πως αυτή την στιγμή δεν συμβαίνει πραγματικά κάτι με εμένα, ειδικά από την στιγμή που ο ατζέντης μου δεν είναι στη Λιθουανία. Έχει κι άλλους πελάτες, κι αλήθεια εγώ δεν βιάζομαι καθόλου να βρω ομάδα. Ίσως σε μια ή δύο εβδομάδες να έρθει η μέρα που θα πρέπει να αποφασίσω για το μέλλον μου".

Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως στο εγγύς μέλλον αποκλείεται να γίνει κίνηση από την Αναντολού Εφές για τον Εντγκάρας Ουλανόβας, ο οποίος φέτος είχε 7.5 πόντους (με 45.7% στα τρίποντα), 4.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ