EUROLEAGUE

Ο Γιασικεβίτσιους ανησυχεί ελέω Παναθηναϊκού

Ο Γιασικεβίτσιους ανησυχεί ελέω Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε σε λιθουανική ιστοσελίδα για την πρεμιέρα της EuroLeague, που θα βρει την Ζάλγκιρις να δοκιμάζεται απέναντι στον Παναθηναϊκό (14/10, 21:15). Ποιος ο μεγαλύτερος "πονοκέφαλος" του;

Η Ζάλγκιρις θα εκκινήσει τη φετινή EuroLeague με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δοκιμάζονται στο ΟΑΚΑ, ήτοι μπαίνουν από νωρίς στα... βαθιά. Κάτι που προφανώς δημιουργεί αρκετούς "πονοκεφάλους" στον "Σάρας", ο οποίος ψάχνει τρόπους να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, ώστε αυτή να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τη νίκη - έκπληξη.

" Είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε και να προσαρμοστούμε στο επόμενο παιχνίδι (με τον Παναθηναϊκό). Αντιμετώπισαν πολύ πιο αδύναμους αντιπάλους, οπότε η δική μας προετοιμασία έχει γίνει σε πολύ πιο μικρό δείγμα αγώνων σε σχέση με αυτόν που έχουμε δώσει εμείς και μπορεί να έχει εικόνα ο Παναθηναϊκός", εξήγησε ο προπονητής της Ζάλγκιρις μιλώντας σε λιθουανική ιστοσελίδα για την αναμέτρηση της Παρασκευής (14/10, 21:15) με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, υπάρχει ένα ακόμα ζήτημα που πρέπει να διαχειριστεί, αυτό της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στους μέχρι τώρα αντιπάλους της ομάδας του στην LKL και τον Παναθηναϊκό. " Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα για την LKL και κοιτάμε αυτόν για την EuroLeague. Ξέρουμε ότι προφανώς θα είναι πιο υψηλός ο βαθμός δυσκολίας. Είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως σε γενικές γραμμές είμαστε έτοιμοι για την εκκίνηση της διοργάνωσης. Σταδιακά βελτιώνουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας, έχουμε δείξει καλή εικόνα", σχολίασε επ' αυτού πριν σταθεί σε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: την απουσία του Μάικ Τζέιμς:

" Από τα φιλικά ήταν εμφανές πως πρόκειται για την κινητήριο δύναμή τους (σ.σ.: ο Μάικ Τζέιμς). Είμαι σίγουρος ότι θα τους λείψει πολύ τους στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο "ένας εναντίον ενός". Πιστεύω ότι όταν γυρίσει θα είναι ένας πολύ μεγάλος παράγοντας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ