EUROLEAGUE

Μπορεί και χωρίς τα "βαριά χαρτιά" της η Ζάλγκιρις

Μπορεί και χωρίς τα "βαριά χαρτιά" της η Ζάλγκιρις

Παρά το γεγονός πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξεκούρασε τρία βασικά στελέχη της ομάδας, η Ζάλγκιρις έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Γιουβέντους (82-56). Επέστρεψε στην δράση ο Εντγκάρας Ουλανόβας.

Ο Κέβιν Πάνγκος, ο Μπράντον Ντέιβις και ο Άαρον Ουάιτ έμειναν εκτός δωδεκάδας για τη Ζάλγκιρις στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους (για λόγους ξεκούρασης), πλην όμως οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη με χαρακτηριστική άνεση (82-56).

Με τον Βασίλιε Μίτσιτς (14 πόντοι) να είναι ο πρώτος σκόρερ και αρκετούς "μικρούς" να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, η Ζάλγκιρις "πάτησε το γκάζι" στο β' μέρος και έφτασε στην επικράτηση. Η καλή δουλειά που έκαναν οι γηπεδούχοι στο πίσω μέρος του παρκέ μετά την ανάπαυλα ήταν το στοιχείο που έφερε το +26, με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να επιστρέφει στην δράση μετά από ολιγοήμερη απουσία, έχοντας 6 πόντους (με 2/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 2/3 βολές), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 λάθος σε 20'24'' συμμετοχής.

Στα θετικά για τους νικητές η εμφάνιση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο οποίος είχε 7 πόντους και 4 ασίστ σε 10'29'' συμμετοχής. Πρόκειται για 18χρονο γκαρντ, που... προετοιμάζεται από τον "Σάρας" για την επόμενη μέρα της Ζάλγκιρις.

Οι "πράσινοι" θα δώσουν τρεις ακόμη αγώνες μέχρι το Final Fouρ, απέναντι στη Βιτάουτας (για την τελευταία αγωνιστική της regular season, στις 9 Μαΐου) και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τη Νεβέζις στον α' γύρο των playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ