EUROLEAGUE

Μίτσιτς: "Αγαπημένος μου παίκτης ο Διαμαντίδης"

Μίτσιτς: "Αγαπημένος μου παίκτης ο Διαμαντίδης"

Η Zalgiris TV ζήτησε από τον Βασίλιε Μίτσιτς να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις, με τον 24χρονο γκαρντ να στέκεται σε δύο πρόσωπα: τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς επανεμφανίστηκε φέτος στην EuroLeague, με τη φανέλα της Ζάλγκιρις. Ο 24χρονος γκαρντ είδε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τον καλεί στη Zalgirio Arena με στόχο να αποτελέσει το alter ego του Κέβιν Πάνγκος στην περιφερειακή γραμμή της λιθουανικής ομάδας, η οποία το καλοκαίρι έχασε τόσο τον Λέο Βέστερμαν όσο και τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

Μερικούς μήνες αργότερα, η δικαίωση έρχεται τόσο με βάση τους αριθμούς (7.2 πόντοι, 2.1 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22'28'' συμμετοχής) όσο και μέσα από την παρουσία της Ζάλγκιρις στα υψηλά πατώματα της κατάταξης στην EuroLeague. Η Zalgiris TV φρόντισε να γνωρίσει καλύτερα τον ταλαντούχο παίκτη στο κοινό της ομάδας, κάνοντάς του ερωτήσεις... επί προσωπικού.

Στα βασικότερα όσων είπε ανήκουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί τον αγαπημένο του παίκτη στην ιστορία, ενώ έδωσε στον Μίλος Τεόντοσιτς τον τίτλο του δυσκολότερου αντιπάλου που έχει αντιμετωπίσει.

Από εκεί και πέρα, ενημέρωσε πως μιλάει τρεις γλώσσες, πως τα γιουβαρλάκια είναι το αγαπημένο του φαγητό, όπως επίσης ότι το "Living on a prayer" των Bon Jovi είναι το τραγούδι που λατρεύει όσο κανένα άλλο.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ