EUROLEAGUE

Μιλάκνις: "Ο Σπανούλης έχει τα κλειδιά στα χέρια του, αλλά..."

Μιλάκνις: "Ο Σπανούλης έχει τα κλειδιά στα χέρια του, αλλά..."
ZALGIRIS.LT

Ο Αρτούρας Μιλάκνις στάθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά τόνισε πως η Ζάλγκιρις δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον Kill Bill στην αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της ΕuroLeague.

Ο Ολυμπιακός και η Ζάλγκιρις τη Μ. Παρασκευή (6/4, 19:00) κοντράρονται στο ΣΕΦ και ο Αρτούρας Μιλάκνις μίλησε για την αναμέτρηση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

"Φυσικά ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο παίκτης που έχει τα κλειδιά της ομάδας στα χέρια του, αλλά ολόκληρη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Έχουν καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, παίζουν καλή άμυνα, ξέρουν τους ρόλους τους και κάνουν καλά την δουλειά τους. Πρέπει να περιορίσουμε τον Σπανούλη, αλλά συγχρόνως να σταματήσουμε ολόκληρη την ομάδα", είπε αρχικά ο 32χρονος γκαρντ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όλα, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να αρχίσουν από την άμυνα. Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γνωρίζαμε πως δεν έπρεπε να αφήσουμε τους αντιπάλους μας να σημειώσουν περισσότερους από πόντους. Ο σκοπός μας είναι ο ίδιος. Θα είναι πιο δύσκολο μακριά από την έδρα μας, αλλά όλα πρέπει να αρχίσουν από την καλή μας άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ