EUROLEAGUE

Με νέο χορηγό και γεμάτα ταμεία στο Final Four η Ζάλγκιρις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόκριση στο Final Four έφερε νέα έσοδα για τη Ζάλγκιρις, η οποία απέκτησε έναν σπουδαίο συμπαίκτη. Η "ORLEN Lietuva" θα βρίσκεται στη φανέλα των "πρασίνων" στο Βελιγράδι!

Η επιστροφή της Ζάλγκιρις σε Final Four μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια δεν έχει αυξήσει κατακόρυφα την αξία των παικτών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (και του ίδιου φυσικά), αλλά και νέα έσοδα. Αυτό δηλαδή στο οποίο προσδοκούσαν οι διοικούντες τον σύλλογο προκειμένου οι "πράσινοι" να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν εξίσου ανταγωνιστικοί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τρεις ημέρες πριν από τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε λοιπόν, έγινε γνωστό πως η "ORLEN Lietuva" θα συνδράμει οικονομικά στις προσπάθειες της Ζάλγκιρις για το επόμενο διάστημα. Δίχως να έχει γίνει γνωστή η διάρκεια της συνεργασίας, ή το ακριβές ποσό που θα φέρει αυτή στα ταμεία της λιθουανικής ομάδας, το βέβαιο είναι πως ένας ακόμη σύμμαχος είναι ευπρόσδεκτος. Ειδικά όταν μιλάμε για μια πετρελαϊκή εταιρεία, η οποία κυριαρχεί στη Βαλτική.

" Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να συμπορευόμαστε με την επιτυχία της Ζάλγκιρις. Ειδικά αυτή την στιγμή, που η ομάδα προετοιμάζεται για τα σπουδαιότερα παιχνίδια της σεζόν στο Βελιγράδι", σημείωσε για το γεγονός ο Managing Director της εταιρείας, Μίκαλ Ρουντνίτσκις.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ