EUROLEAGUE

Κίνδυνος στη Ζάλγκιρις για Ουάιτ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άαρον Ουάιτ δεσμεύεται για ένα ακόμη χρόνο με τη Ζάλγκιρις, πλην όμως το ΝΒΑ υπάρχει στο... κάδρο. Σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα μάλιστα, οι Washington Wizards τον έχουν ενημερώσει πως βρίσκεται στα πλάνα τους.

Την ίδια μέρα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις , η Ζάλγκιρις έμαθε πως το ενδιαφέρον για τον Άαρον Ουάιτ από το ΝΒΑ είναι έντονο. Σύμφωνα με το 15min , ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει έρθει σε επαφή με τους Washington Wizards.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο, πλην όμως περιλαμβάνει όρο που του επιτρέπει να αποχωρήσει εφόσον βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο συγκεκριμένος όρος αφορά σε πρόταση μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει πως ο παίκτης καλείται να βρει -σχετικά- άμεσα κάτι ενδιαφέρον από τον "μαγικό κόσμο".

Τη φετινή σεζόν, ο Άαρον Ουάιτ είχε 8.9 πόντους (με 38.5% στα τρίποντα), 4.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, αποτελώντας το alter ego του Παούλιους Γιανκούνας στο "4".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ