EUROLEAGUE

Καλνιέτις, η επιστροφή

Καλνιέτις, η επιστροφή

Ο Μάντας Καλνιέτις υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζάλγκιρις, στην οποία αγωνιζόταν έως το 2012. Την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Τρία χρόνια άντεξε μακριά της! Ο Μάντας Καλνιέτις θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Ζάλγκιρις, επιστρέφοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο 28χρονος πλεϊμέικερ δεν βρήκε αυτό που ήθελε στο ΝΒΑ κι έκανε πράξη την υπόσχεσή του: υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη λιθουανική ομάδα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ζάλγκιρις, ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Έμεινε μάλιστα πρόωρα ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα με σκοπό να αποθεραπευτεί πλήρως και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Summer League του ΝΒΑ.

Ο Λιθουανός γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ότι βάζει ψηλά τον πήχη λέγοντας: " Είναι καλό συναίσθημα να επιστρέφεις. Μεγάλωσα εδώ κι είμαι χαρούμενους που θα παίξω ξανά στο Κάουνας. Δεν περίμενα να επιστρέψω τόσο νωρίς, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά υγιής και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όλοι μας θέλουμε να βρεθούμε στο TOP 16 κι μετά να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας την πρόκριση στα playoffs, εκεί όπου θα παλέψουμε για μία θέση στο Φάιναλ Φορ".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ