EUROLEAGUE

Η Ζάλγκιρις ζήτησε δανεικό τον ΛαΜέλο Μπολ!

Lithuanian Basketball club Prienai-Birstonas Vytautas head coach Virginijus Seskus, left, talks to his player LaMelo Ball during a training session at the BC Prienai-Birstonas Vytautas arena in Prienai, Lithuania, Friday, Jan. 5, 2018. LiAngelo Ball and LaMelo Ball have signed a one-year contract to play for Lithuanian professional basketball club Prienai - Birstonas Vytautas, in the southern Lithuania town of Prienai, some 110 km (68 miles) from the Lithuanian capital Vilnius.(AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Lithuanian Basketball club Prienai-Birstonas Vytautas head coach Virginijus Seskus, left, talks to his player LaMelo Ball during a training session at the BC Prienai-Birstonas Vytautas arena in Prienai, Lithuania, Friday, Jan. 5, 2018. LiAngelo Ball and LaMelo Ball have signed a one-year contract to play for Lithuanian professional basketball club Prienai - Birstonas Vytautas, in the southern Lithuania town of Prienai, some 110 km (68 miles) from the Lithuanian capital Vilnius.(AP Photo/Mindaugas Kulbis) AP PHOTO/MINDAUGAS KULBIS

Η Ζάλγκιρις ζήτησε από τη Βιτάουτας να δανειστεί (για μια εβδομάδα) τον ΛαΜέλο Μπολ, προκειμένου να δώσει το "παρών" στην EuroLeague των μικρών, στο τέλος του Ιανουαρίου.

Ο ΛαΜέλο και ο ΛιΑντζελο Μπολ δεν έχουν κάνει ακόμη το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Βιτάουτας, οι "φωνές" γύρω από τον σκοπό της παρουσίας τους στη Λιθουανία είναι πολλές, οι αντιδράσεις ακόμη περισσότερες, αλλά η Ζάλγκιρις δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Ναι, η Ζάλγκιρις!

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν δίστασε να ζητήσει τον ΛαΜέλο Μπολ ως δανεικό για να ενισχύσει την ομάδα των "μικρών" του συλλόγου για μερικές ημέρες. Ο λόγος; Η παρουσία της στην Adidas Next Gen της EuroLeague, τη διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Ολυμπιακός και ο Προμηθέας Πατρών. Οι "πράσινοι" θα συμμετάσχουν στον όμιλο του Κάουνας, που θα φιλοξενηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου, που δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, στο Βελιγράδι -στο περιθώριο του Final Four.

Η Ζάλγκιρις ζήτησε δανεικό τον ΛαΜέλο Μπολ!

Στο Adidas Next Gen της EuroLeague που θα φιλοξενηθεί σε τρεις εβδομάδες στο Κάουνας, θα συμμετάσχουν επίσης οι εφηβικές ομάδες της Στέλλα Ατζούρα (Ιταλία), της Χίμκι (Ρωσία), της Ρίγα (Λετονία), της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), της Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), της CFBB (Γαλλία) και της Λιέτουβος Ρίτας.

AP Photo/Mindaugas Kulbis

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ