EUROLEAGUE

Η Ζάλγκιρις... φοβάται "αρπαγή" του Σάρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Ζάλγκιρις... φοβάται "αρπαγή" του Σάρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής ή μη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας του τη νέα σεζόν και δεν έκρυψε πως ανησυχεί για τις... προθέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ζάλγκιρις υπό την καθοδήγηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε την 3η θέση της φετινής EuroLeague και ο πρόεδρός της, Παούλιους Μοτιεγιούνας αναφέρθηκε στο μέλλον του "Σάρας", του οποίου οι μετοχές στο χρηματιστήριο της προπονητικής κάνουν συνεχόμενα limit up.

Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας αναφέρθηκε στο... καυτό ζήτημα της παραμονής ή μη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην τεχνική ηγεσία της Ζάλγκιρις λέγοντας πως "τη μία νύχτα πέφτω για ύπνο πιστεύοντας πως θα μείνει και την άλλη σκέφτομαι πως θα φύγει. Έχω ακούσει πολλά πράγματα από το NBA και για ευρωπαϊκές ομάδες. Κυρίως, όμως, ανησυχώ για την ομάδα που νικήσαμε στο Final Four (σ.σ. την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), αλλά δεν πιστεύω πως δεν έχουμε πιθανότητες να τον κρατήσουμε".

Επίσης, ο πρόεδρος της Ζάλγκιρις - σύμφωνα με τα... τιτιβίσματα του Λιθουανού δημοσιογράφου, Ντονάτας Ουρμπόνας - δεν έκρυψε πως "ο Σάρας είναι ο άξονάς μας , αλλά δεν θέλουμε να του ασκήσουμε πίεση, οπότε δεν του έχουμε δώσει κάποιο deadline και ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για το μέλλον του. Γνωρίζουμε πόσο καυτός είναι στην αγορά και πόσο καλός είναι. Ίσως είναι ο καλύτερος. Θα δούμε".

Πλέον αυτό που μένει να δούμε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου - αφού οι υποχρεώσεις της Ζάλγκιρις και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχουν ολοκληρωθεί - είναι αν ο "καπνός" στην συγκεκριμένη υπόθεση θα ακολουθηθεί από... φωτιά, καθώς το ενδιαφέρον ή μη της ρωσικής ομάδας για τον Σάρας επηρεάζει και το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ