EUROLEAGUE

Η "Zalgirio Arena" από γήπεδο Ice Hockey σε γήπεδο μπάσκετ σε 1.5 λεπτό!

Η "Zalgirio Arena" από γήπεδο Ice Hockey σε γήπεδο μπάσκετ σε 1.5 λεπτό!

Η Ζάλγκιρις δημοσίευσε ένα υπέροχο VIDEO διάρκειας 92 δευτερολέπτων, στο οποίο έδειξε πώς το γήπεδό της μεταβλήθηκε από... παγοδρόμιο για χάρη του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος Ice Hockey σε γήπεδο μπάσκετ!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ice Hockey που διεξάγεται στην "Zalgirio Arena" το διάστημα 22-28 Απριλίου έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Ζάλγκιρις ενόψει των δύο αγώνων με τον Ολυμπιακό (24 και 26 Απριλίου) για τα playoffs της EuroLeague. Κυρίως όμως έχει φέρει σε δύσκολη θέση του ανθρώπους του γηπέδου, που είναι αναγκασμένοι να αλλάζουν την διαμόρφωση του χώρου και να το μετατρέπουν από παγοδρόμιο σε γήπεδο μπάσκετ κάθε μέρα!

Θέλοντας να δείξει την δουλειά που γίνεται στον χώρο, η Ζάλγκιρις δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO διάρκειας 92 δευτερολέπτων, στο οποίο ο κόσμος μπορέι να δει την δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του γηπέδου προκειμένου να αλλάξει μορφή ο χώρος και από παγοδρόμιο να μεταβληθεί σε γήπεδο μπάσκετ.

Θυμίζουμε ότι σήμερα (24/4) η Ζάλγκιρις θα υποδεχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο τον Ολυμπιακό στις 20:00 (LIVE Blog από το Sport24.gr).

Απολαύστε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ