EUROLEAGUE

Γλίτωσε το κάζο η Ζαλγκίρις

Γλίτωσε το κάζο η Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκιρις απώλεσε διαφορά 25 πόντων κόντρα στην Νεβέζις εκτός έδρας,αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 79-73, γλιτώνοντας από ένα τρομερό κάζο.

Η Ζαλγκίρις έπαιξε με την φωτιά κόντρα στη Νεβέζις για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Λιθουανίας. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απώλεσε μία διαφορά 25 πόντων και βρέθηκε στην τέταρτη περίοδο να κινδυνεύει με ήττα από την προτελευταία ομάδα της λίγκας, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 79-73.

Η Ζαλγκίρις ξέφυγε χάρη σε ένα σερί 15-0 με 15-2 στο ξεκίνημα του αγώνα, 22-6 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 31-6 (!) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Στο φινάλε της τρίτης περιόδου, δε, βρισκόταν μπροστά με 62-46, δείχνοντας έτοιμη να καθαρίσει το ματς.

Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο έπαθε απίστευτο μπλακ-άουτ και δέχθηκε ένα τρομερό επιμέρους σκορ 18-4, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 66-64 υπέρ της, ενώ με 2 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 71-69. Κάπου εκεί ωστόσο η πρωταθλήτρια Λιθουανίας σοβαρεύτηκε και χάρη σε ένα σερί 6-0 ξέφυγε με 77-69 με 20 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος, παίρνοντας μία αγχωτική νίκη, με την οποία βελτίωσε το ρεκόρ της στο 22-3.

Ο Μπράντον Ντέιβις με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Βασίλιε Μίτσιτς και Παούλιους Βαλίνσκας να προσθέτουν από 13 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Τζέιμς Γούντγορντ είχε 14 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ