EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Υπέροχο να με σημαδεύουν με λέιζερ..."

Γιασικεβίτσιους: "Υπέροχο να με σημαδεύουν με λέιζερ..."
EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επανέλαβε τα παράπονά του για την διαιτησία του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις, ενώ αναφέρθηκε και στα "λέιζερ", με τα οποία τον σημάδεψαν οπαδοί των "ερυθρόλευκων".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου μετά τον δεύτερο αγώνα των playoffs της EuroLeague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις έριξε τα βέλη του κατά των διαιτητών (Πουκλ, Πατέρνικο, Λάτισεβς), ενώ το ίδιο έπραξε και με δηλώσεις του σε συμπατριώτες δημοσιογράφους του.

Ο "Σάρας" μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν τα παράπονά του επικεντρώνονται στις αποφάσεις του Σάσα Πουκλ. "Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα", είπε και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως "δεν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση και αυτό επηρέασε την επιθετικότητά μας".

Επίσης ανέφερε πως "οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν την Ζάλκγιρις. Η αρχή του αγώνα ήταν πολύ παράξενη, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει".

Όσον αφορά την χρήση λέιζερ οπαδών των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του είπε: "Ήταν υπέροχο, γιατί εγώ δεν σούταρα, οι παίκτες σούταραν".

Σχετικά με τον Κώστα Παπανικολάου και τις αλλαγές που είχε η συμμετοχή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε: "Υπήρξαν στιγμές που ήταν πιο σκληρός στην άμυνα. Η εμπειρία του είναι σημαντική σε αυτό το σημείο".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ