EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Βγάζω το καπέλο μου στους παίκτες..."

Γιασικεβίτσιους: "Βγάζω το καπέλο μου στους παίκτες..."
EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την πρόκριση στο Final Four τηςΖάλγκιρις στο Final Four, ενώ στάθηκε και στη μαχητικότητα του Ολυμπιακού

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νέα νίκη της Ζάλγκρις επί του Ολυμπιακού και την πρόκρισή της στο Final Four της EuroLeague σημείωσε το μαχητικό πνεύμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα των "ερυθρολεύκων".

" Συγχαρητήρια σε όλους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν σπουδαίοι. Είναι μία σπουδαία βραδιά για την Ζάλγκιρις και το Κάουνας. Αξίζαμε την πρόκριση. Οι παίκτες ήταν φανταστικοί. Λίγες ομάδες έχουν παίκτες με αντίστοιχο μαχητικό πνεύμα. Αξίζουν να είναι στο Βελιγράδι", είπε αρχικά ο "Σάρας".

Ο κόουτς της Ζάλγκιρις επίσης ανέφερε πως "μπήκαμε σε αυτή την σειρά γνωρίζοντας πως έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Μετά το πρώτο παιχνίδι, ξέραμε πως είχαμε την ευκαιρία. Οι παίκτες μου είναι ξεχωριστοί. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν εμπειρία., αλλά δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην EuroLeague που παλεύουν, όπως η Ζάλγκρις. Το μαχητικό τους πνεύμα των παικτών καλύπτει την έλλειψη εμπειρίας τους. Είναι όλοι τους σπουδαίοι και τους αρέσει να βελτιώνονται, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να γιορτάσουμε και μετά θα προετοιμαστούμε για το Βελιγράδι".

Τέλος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρατήρησε πως "ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου, με σπουδαίο προπονητή και εμπειρία. Τα τελευταία πέντε - έξι χρόνια αποτελούν παράδειγμα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ με το μαχητικό τους πνεύμα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ