EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Πρέπει να υποφέρεις για να νικήσεις τον Ολυμπιακό"

Γιασικεβίτσιους: "Πρέπει να υποφέρεις για να νικήσεις τον Ολυμπιακό"

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με αφορμή την αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό (28/12, 20:00) αποθέωσε τους Πειραιώτες για τον χαρακτήρα και την καλή τους άμυνα.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Κάουνας χωρίς να έχει στην αποστολή του τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένουν και οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως, δεν στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών των αντιπάλων της ομάδας του στην 15η "στροφή της EuroLeague, καθώς τόνισε το μέταλλο των "ερυθρολεύκων".

Ο "Σάρας" κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/12, 20:00) ρωτήθηκε για το τι έχουν αλλάξει τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό και ήταν ξεκάθαρος: " Τίποτα μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός νίκησε και στα δύο παιχνίδια της εβδομάδας με τις δύο αγωνιστικές . Δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε τον χαρακτήρα της ομάδας τους. Η ομάδα τους είναι στην ελίτ για αρκετά χρόνια, οι παίκτες τους έχουν κίνητρο και έχουν ξεπεράσει πεισματικά πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έδειξαν το επίπεδό τους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς νίκησαν μία από τις καλύτερες ομάδες χωρίς να αγωνιστούν αυτοί οι παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα και απέναντι του πρέπει να είσαι έτοιμος να υποφέρεις (σ.σ. χρησιμοποίησε τρεις φορές το ρήμα για να δώσει έμφαση), αν θες να επιτύχεις".

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Μπένο Ούντριχ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό: "Έχω αντιμετωπίσει τον Μπένο στην Ευρώπη κι έπαιζε πολύ καλή καλή άμυνα. Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει πρόβλημα. Η μοναδική μου ανησυχία έχει να κάνει με την φυσική του κατάσταση. Μου είπαν πως έχει δουλέψει σκληρά. Είναι, όμως, διαφορετικό να παίζεις «5 εναντίον 5». Θα μας βοηθήσει, όμως, με την εμπειρία του. Έχουμε βρεθεί σε μία κατάσταση που μπορούμε να παλέψουμε για την είσοδο στα πλέι οφ. Είμαστε στα μισά της σεζόν και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Δεν θέλαμε να χάσουμε χρόνο στις διαπραγματεύσεις. Αποφάσισε γρήγορα, θα φτάσει στο Κάουνας στις 29 Δεκεμβρίου και κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του, θα προσαρμοστεί γρήγορα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ