EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Ολυμπιακό"

Γιασικεβίτσιους: "Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Ζάλγκιρις θα πρέπει να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Εντγκάρας Ουλανόβας σχολίασε πως: "κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους Πειραιώτες".

Για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, η Ζάλγκιρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο προπονητής των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και ο Εντγκάρας Ουλανόβας, αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε πως: "Ο Ολυμπιακός φημίζεται για την καλή και επιθετική του άμυνα. Όταν τους αντιμετωπίζεις πρέπει να έχεις καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ξέρουν να βγάζουν τους αντιπάλους τους εκτός ρυθμού, ειδικά όταν παίζουν στο γήπεδο τους. Στα τελευταία παιχνίδια δεν σουτάρουμε καλά, αλλά πιστεύω πως είναι ένα μικρό κομμάτι κακών εμφανίσεων σε μια μακρά σεζόν και δεν απογοητευόμαστε. Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία, απλώς θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να βελτιωθούμε ως ομάδα".

Ουλάνοβας: "Δεν μπορείς να ξεγράψεις τον Ολυμπιακό"

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας από την πλευρά των παικτών της Ζάλγκιρις, σχολίασε πως: "Κανείς δεν περίμενε ο Ολυμπιακός να είναι σε αυτή τη θέση. Είναι μια ιστορική ομάδα και ξέρει να αντιδρά. Δεν μπορεί κανείς να τους ξεγράψει, γιατί έχουν καρδιά πρωταθλητών. Επίσης παίζουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Δεν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά το ίδιο ισχύει και για μας. Πάντως πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ