EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Περίεργες οι εκφράσεις για τους διαιτητές"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τοποθετήθηκε για το -πολυσυζητημένο- κομμάτι της διαιτησίας στη σειρά με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς το μια σημαντική λεπτομέρεια για την έκβαση των αγώνων.

Μία μέρα πριν από το τρίτο παιχνίδι των playoffs με τον Ολυμπιακό, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για όσα πρέπει να διορθώσει η Ζάλγκιρις προκειμένου να πάρει τις δύο νίκες που χρειάζεται στο γήπεδό της. Η λιθουανική ομάδα είναι... από πάνω άλλωστε, από την στιγμή που πήρε ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Για μια ακόμη φορά βέβαια, η κουβέντα που έγινε αφορούσε (και) στους διαιτητές, με τον προπονητή της Ζάλγκιρις να ρωτάται για όσα έγιναν στα δύο πρώτα παιχνίδια με τους "ερυθρολεύκους". " Επισημάναμε τη σημασία των διαιτητών. Νομίζω ότι κι ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν όμως ( σ.σ.: αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το δεύτερο παιχνίδι ), μου ακούγονται κάπως περίεργες. Όπως και να έχει, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παλεύει με τα δικά του όπλα ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του "Σάρας" για το θέμα, πριν προσθέσει:

" Το πρώτο παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση. Το δεύτερο πήγε πόντο - πόντο. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, συμπεριλαμβανομένης της διαιτησίας. Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν τους αγώνες. Να παλεύεις για κάθε μπάλα, η εμπειρία και άλλα πολλά. Όλα μετράνε".

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αυριανής αναμέτρησης, απάντησε πως " το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό όταν παίζεις καλά. Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι παίκτες μας αντιδρούν πολύ καλά μέχρι στιγμής. Πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι θα είναι ακόμη καλύτερο", για να καταλήξει αναφερόμενος στη συμπαράσταση του κόσμου της Ζάλγκιρις: " Αν θέλουμε τη συμπαράστασή τους, πρέπει να παλέψουμε στην άμυνα, να αφήσουμε τις καρδιές μας στο παρκέ. Αυτό χρειάζεται".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ