EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Η FIBA μιλάει για αρχές ενώ ξεπουλάει wild cards!"

Γιασικεβίτσιους: "Η FIBA μιλάει για αρχές ενώ ξεπουλάει wild cards!"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στη FIBA και τις τακτικές που ακολουθεί τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία μιλάει για αρχές την ώρα που ξεπουλάει της wild cards για τα τουρνουά της!

Η Ζάλγκιρις ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βιτάουτας με 96-80 για τη λιθουανική λίγκα ωστόσο οι τοποθετήσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την κόντρα της FIBA με την Euroleague προκάλεσαν αίσθηση!

Ο βετεράνος γκαρντ και νυν κόουτς της Ζάλγκιρις κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που συνδυάστηκαν με την αποβολή της Λιέτουβος Ρίτας από το πρωτάθλημα επειδή δήλωσε συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης περιόδου, αντί του Basketball Champions League.,

"Το να δηλώνεις συμμετοχή στο τουρνουά της FIBA (σ.σ. Basketball Champions League) είναι σαν να κάνεις πισωγύρισμα. Η FIBA γυρνάει το μπάσκετ 20 χρόνια πίσω! Περίμενα ξεκάθαρες θέσεις από τους Σαμπόνις, Κιριλένκο και Μποντιρόγκα στις τακτικές tgw ωστόσο δεν είδα απολύτως τίποτα! Δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Ειλικρινά! Η FIBA είχε στα χέρια της τις κορυφαίες διοργανώσεις σε εθνικό επίπεδο όμως απέτυχε να παρουσιάσει ένα καλό αποτέλεσμα. Πως μπορεί να μιλάει για αρχές όταν ξεπουλάει της wild cards για τα τουρνουά της με τον πιο ηλίθιο τρόπο;" ανέφερε σχετικά ο "Σάρας".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ