EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους για διαιτησία: "Σίγουρα αυτό το πράγμα δεν ήταν 50-50"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επανέφερε το θέμα του σεβασμού από τους διαιτητές σε ό,τι αφορά στο α' δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάνοντας αναφορά στο κομμάτι των φάουλ και των βολών.

Πέρα από το "τιτίβισμα" της Ζάλγκιρις για όσα έγιναν στο α' δεκάλεπτο και τη διαφορά στις βολές , ήρθαν κι οι ατάκες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το ίδιο θέμα. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο ΣΕΦ , ο προπονητής της Ζάλγκιρις ξεκίνησε τις δηλώσεις του σχολιάζοντας τη διαιτησία και τον... σεβασμό, που δεν είχε η ομάδα του από τους διαιτητές με βάση αυτά που σφυρίχτηκαν στο α' δεκάλεπτο.

" Μπορώ να πω ότι τα φάουλ ήταν 7-2 και οι βολές 11-0, κι αυτό πήρε μακριά την επιθετικότητα από τους παίκτες μας. Πιστεύω ότι στην αρχή δεν είχαμε τον σεβασμό, τον οποίο ζητήσαμε. Σίγουρα δεν ήταν 50-50 αυτό το πράγμα. Μετά σίγουρα ήταν ένας πόλεμος. Ο Ολυμπιακός έψαχνε απεγνωσμένα τη νίκη και στο τέλος πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια γιατί έβαλε τρία μεγάλα σουτ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι, αλλά ήταν μεγάλα σουτ, όπως και να το κάνουνε", ήταν οι πρώτες ατάκες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην εκκίνηση της Συνέντευξης Τύπου του ΣΕΦ.

Επίσης, ο "Σάρας" τόνισε πω ς "ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για την ομάδα μου. Την κρατάμε και συνεχίζουμε στη σειρά. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα 13 αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί πάλι".

Τέλος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε πως "πρέπει οι παίκτες μου να μάθουν από τον τρόπο που ο Ολυμπιακός έπαιξε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στα παιχνίδια στο Κάουνας. Σε κάθε παιχνίδι καταλαβαίνεις τι γίνεται. Δεν είναι μόνο το μπάσκετ. Υπάρχουν και άλλα πράγματα. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος για 40' και να συνεχίζεις να παλεύεις. Χάσαμε για κάποια λεπτά την συγκέντρωσή μας. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τα ματς. Θα είναι σπουδαίο στο άμεσο μέλλον οι παίκτες μου να μάθουν από αυτό το ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ