EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Δεν μπορώ να φανταστώ την EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για τη διαμάχη του Παναθηναϊκού Superfoods με την EuroLeague και το δημοψήφισμα, όντας ξεκάθαρος στο πως βλέπει τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να δώσει τον λόγο στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods αναφορικά με την παραμονή της ομάδας στην EuroLeague έχει γίνει είδηση ανά την Ευρώπη. Ακόμη κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για το γεγονός, την παραμονή της αναμέτρησης της Ζάλγκιρις με τη Χίμκι, με τον άλλοτε πλεϊμέικερ του "τριφυλλιού" να παρουσιάζεται ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά στις σκέψεις του για το θέμα:

" Δεν μπορώ να φανταστώ την EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που είχε τόσο μεγάλη επιρροή στο να γίνει ο Παναθηναϊκός, ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην Ευρώπη. Ελπίζω πως θα βρεθεί μια λύση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει δίκιο: η EuroLeague χρειάζεται τον Παναθηναϊκό κι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την EuroLeague".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για μία ακόμη φορά για την Μπαρτσελόνα, δεδομένου ότι "φούντωσαν" οι φήμες περί επαναπροσέγγισης με φόντο το καλοκαίρι. Ο νεαρός τεχνικός εξήγησε ότι " είναι λυπηρό που η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Η EuroLeague είναι σκληρή. Όταν αρχίζεις να χάνεις, να διστάζεις, το νέο σύστημα σε παρασέρνει. Είναι αντιληπτό πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ομάδες πλέον. Με αυτό το καλεντάρι όλα είναι τόσο δύσκολα, για όλους".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ