EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Απίστευτος ο Σπανούλης, ελπίζω να αποσυρθεί"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη της Ζάλγκιρις επί του Ολυμπιακού και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως ήταν λογικό, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ζάλκιρις επί του Ολυμπιακού, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση έπλεξε το εγκώμιο του άλλοτε συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη.

"Είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες δείχνουν χαρακτήρα. Κάποιες φορές δεν παίζουμε το πιο έξυπνο μπάσκετ, αλλά πιστεύω πως είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση και αυτό είναι το σημαντικό σε μία ομάδα. Πρέπει να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι υπάρχουν μεγαλύτεροι στόχοι και πρέπει να θυσιαστούν", είπε ο αρχικά ο "Σάρας" κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εφικτό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επιθετικό παιχνίδι και έπρεπε να υποφέρουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα τρίποντα κι ευτυχώς γυρίσαμε το παιχνίδι".

Τέλος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη και απάντησε γελώντας πως "είναι απίστευτος παίκτης. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ