EUROLEAGUE

Γιακισεβίτσιους: "Να μας σεβαστούν οι διαιτητές"

Γιακισεβίτσιους: "Να μας σεβαστούν οι διαιτητές"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την προημιτελική σειρά της EuroLeague μεταξύ της Ζάλγκιρις και του Ολυμπιακού και ζήτησε από τους διαιτητές να σεβαστούν την ομάδα του.

Το "τζάμολ" της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ της Ζάλγκιρις και του Ολυμπιακού πλησιάζει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κάλεσε τους διαιτητές να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα του.

Ο "Σάρας" μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για την 30η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague είχε αφήσει αιχμές για τις αποφάσεις των διαιτητών , ενώ κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του για την Ελλάδα, αναφέρθηκε και πάλι σε θέματα που αφορούν τις... σφυρίχτρες.

"Δεν πιστεύω πως οι διαιτητές είναι τα αστέρια ή κάτι ανάλογο. Οι διαιτητές επίσης πρέπει να προσαρμοστούν. Το πιο σημαντικό είναι να μας σεβαστούν, καθώς είμαστε μία από τις οχτώ καλύτερες ομάδες. Η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50", τόνισε ο κόουτς της Ζάλγκιρις απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει:

"Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, επειδή έπρεπε να παίξουμε τρία ματς μέσα σε πέντε μέρες. Κάνα δύο προπονήσεις. Επίσης, προσπαθήσαμε να θυμηθούμε κάποιες λεπτομέρειες. Πρέπει να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με καρδιά και μυαλό".

Όσον αφορά την διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στην δράση, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε: "Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον σταματήσουμε στο «ένας εναντίον ενός». Το πιο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε πειθαρχημένα. Δεν πιστεύω να είναι μία πολύ όμορφη σειρά. Θα είναι μία πολύ σκληρή σειρά, η οποία θα κριθεί στις λεπτομέρειες και με μικρή διαφορά πόντων".

Επίσης, ρωτήθηκε για την έλλειψη εμπειρίας της ομάδας του από αγώνες playoffs; "Ίσως να μην έχουμε την εμπειρία από αγώνες playoffs, αλλά έχουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τις ομάδες τους σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η εμπειρία αποτελεί έναν παράγοντα, αλλά υπάρχουν και άλλοι. Ελπίζω αυτός να μην είναι ο καθοριστικός παράγοντας".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ