EUROLEAGUE

"Ενδιαφέρον από το NBA για Πάνγκος και Γουάιτ"

"Ενδιαφέρον από το NBA για Πάνγκος και Γουάιτ"
EUROKINISSI

Η Ζαλγκίρις ήταν η ομάδα έκπληξη της φετινής EuroLeague κι ενδέχεται κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της να βρεθούν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ζαλγκίρις κατάφερε φέτος να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση της EuroLeague . Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης κι ως εκ τούτου, πολλοί από τους πρωταγωνιστές ανέβασαν τις μετοχές τους στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Ο βασικότερος όλων είναι Κέβιν Πάνγκος. Ο 25χρονος γκαρντ (1.88 μέτρα) είχε φέτος 12.7 πόντους κατά μέσο όρο, με 47.5% στα τρίποντα και 5.9 τελικές πάσες στο ενεργητικό του. Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος Donatas Urbonas: "Ο Πάνγκος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ομάδων από το ΝΒΑ. Αν δεν καταφέρει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, θα καταλήξει με ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη κοντά στο ένα εκατομμύριο. Πριν από μερικές ημέρες, ο Πάνγκος μου είπε πως δεν είναι σίγουρος αν θα παίξει στο Summer League του Las Vegas αυτό το καλοκαίρι".

Πέρα από τον Πάνγκος, ενδιαφέρον από το NBA υπάρχει και για τον Άαρον Γουάιτ, σύμφωνα πάντα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο. Ο Αμερικανός φόργουορντ (γενν. το 1992, ύψος 2.06 μέτρα) είχε φέτος 8.9 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ήταν Νο. 49 στο NBA draft του 2015 και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Ζαλγκίρις, δεν είναι απίθανο να μετακομίσει στον "μαγικό κόσμο", αφού υπάρχει σχετικό buyout.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ