EUROLEAGUE

Είχε τον τρόπο στην Κλαϊπέντα η Ζάλγκιρις

Είχε τον τρόπο στην Κλαϊπέντα η Ζάλγκιρις

Η Ζάλγκιρις πήρε το ντέρμπι απέναντι στη Νεπτούνας (83-75), τέσσερις ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, συνεχίζοντας την σταθερή πορεία της στην LKL. Δεν πέφτει από την κορυφή η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η κούραση από τις δύο αναμετρήσεις σε τρία βράδια στην EuroLeague ήταν μεγάλη, ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τη Νεπτούνας ήταν υψηλός, αλλά η Ζάλγκιρις δείχνει φέτος εξαιρετικά σταθερή για να την "πατήσει" σε τέτοιου είδους αποστολές.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσους πέρασε από την Κλαϊπέντα (83-75), για να διατηρηθεί στην κορυφή της LKL και να γεμίσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τέσσερις ημέρες πριν από την επίσκεψή της στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας προσπάθησε να κάνει την απαραίτητη διαχείριση, με πέντε παίκτες του να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Παρά την σπουδαία εμφάνιση του Εντγκάρας Ζελιόνις (25 πόντοι με 7/10 σουτ και 10/11 βολές), οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλες επιθετικές λύσεις. Κι από την στιγμή που η Ζάλγκιρις παρουσιάστηκε συνεπής και με πλουραλισμό στην επίθεση, όλα πήραν τον δρόμο τους από νωρίς.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 41-46, 57-67, 75-83.

Οι πόντοι της Ζάλγκιρις (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 4, Πάνγκος 11 (2), Τουπάν 2, Ούντριχ 5 (1), Σάγιους 2, Μασιούλις 4, Μιλάκνις 6 (2), Μίτσιτς 11, Ουάιτ 15 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Καβαλιάουσκας 12 (4 ριμπάουντ), Βαλίνσκας, Ουλανόβας 11.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ