EUROLEAGUE

Δήμαρχος Κάουνας σε Σάρας: "Μείνε στην Ζάλγκιρις"

Δήμαρχος Κάουνας σε Σάρας: "Μείνε στην Ζάλγκιρις"
EUROKINISSI

Η αποστολή της Ζάλγκιρις επέστρεψε στο Κάουνας και οι φίλοι της υποδέχθηκαν την αγαπημένη τους ομάδα σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ ο δήμαρχος της πόλης ζήτησε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να παραμείνει στον πάγκο της.

Η Ζάλγκιρις πήρε την 3η θέση της EuroLeague της φετινής σεζόν και οι φίλοι της υποδέχθηκαν στο Κάουνας τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους παίκτες του με τιμές ηρώων. Η αποστολή της λιθουανικής ομάδας επέστρεψε από το Βελιγράδι στο Κάουνας, στους δρόμους του οποίου στήθηκε ένα... πάρτι που κατέληξε στην πλατεία μπροστά από το δημαρχείο της πόλης.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι παίκτες του αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους, ενώ στην υποδοχή της Ζάλγκιρις συμμετείχε και ο δήμαρχος του Κάουνας, Βισβάλντας Ματιγιοσάιτις, ο οποίος ζήτησε από τον Σάρας να μείνει στην Ζάλγκιρις.

Το περσινό καλοκαίρι με πρωτοβουλία του δήμου υπήρχαν πόστερ στους δρόμους του Κάουνας, τα οποία προέτρεπαν τον Λιθουανό κόουτς να μείνει στην Ζάλγκιρις. Ο Βισβάλντας Ματιγιοσάιτις θυμήθηκε αυτό το γεγονός και τόνισε πως "πέρσι βάλαμε πόστερ στην πόλη. Σήμερα θα το ζητήσω χωρίς πόστερ. Σάρας μείνε".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απευθυνόμενος στο κόσμο είπε πως "από παιδί πήγαινα πάντα στο γήπεδο της Ζάλγκιρις. Όλη μου την ζωή ήθελα να παίξω στην Ζάλγκιρις και τελικά όταν το έκανα, ήμουν μεγάλος κι έπαιξα άσχημα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θα υπάρχουν και άσχημες στιγμές για την ομάδα. Μην φύγετε από κοντά της και μην της γυρίσετε την πλάτη".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ