EUROLEAGUE

Birthday party στις... Άλπεις ο Γιασικεβίτσιους

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γιόρτασε τα γενέθλιά του στις Άλπεις, παρέα με τη σύζυγό του. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που "μοιράστηκε" ο ίδιος μέσω Instagram.

Παρέα με τη γυναίκα του γιόρτασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα γενέθλιά του, τη Δευτέρα (5/3). Ο προπονητής της Ζάλγκιρις έγινε 42 ετών και, παρά το γεγονός πως ακολουθεί κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (9/3, 20:00), ξέκλεψε λίγο χρόνο και πετάχτηκε μέχρι τις... Άλπεις για να γιορτάσει.

Το πάρτι γενεθλίων του μπορεί να μην είχε πολλούς καλεσμένους, αλλά αυτό μικρή σημασία φαίνεται πως έχει για τον "Σάρας", ο οποίος απόλαυσε το χιόνι και την παρέα της συζύγου του, Άννας Δούκα.

Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει άπαντες για το γεγονός πως τη φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. " Υπέροχο να περνάω τα γενέθλιά μου στις Άλπεις. Η πολυτέλεια που έχουμε στην Λιθουανία", έγραψε ως λεζάντα στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Wonderful to be spending my birthday in the Alps!!!!its the luxury we have here in Lithuania

A post shared by Saras13 (@saras_jasikevicius) on

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ