EUROLEAGUE

Αποσύρει το #11 του Σαμπόνις η Ζαλγκίρις

Αποσύρει το #11 του Σαμπόνις η Ζαλγκίρις

Η Ζάλγκιρις συμπληρώνει φέτος τα 70 χρόνια "ζωής" και στο πλαίσιο των εορτασμών, θα αποσύρει τη φανέλα του Άρβιντας Σαμπόνις. Στο μεταξύ, τα οφειλόμενα ύψους 660.000 ευρώ ''πνίγουν'' τους Λιθουανούς!

Η Ζάλγκιρις κάλεσε τους Παναθηναϊκό, Γαλατασαράι και Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο... πάρτι των 70ων γενεθλίων της (27-28/9). Στο πλαίσιο των εορτασμών, οι Λιθουανοί θα τιμήσουν τον τεράστιο Άρβιντας Σαμπόνις, αποσύροντας στον ''ουρανό'' της Ζalgiris Arena τη φανέλα με το Νο11 που φορούσε ο ''Σάμπας''.

Εν τω μεταξύ, η Ζαλγκίρις θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη λιθουανική λίγκα (LKL) χωρίς τους Μάαλικ Γουέινς, Τζέιμς Άντερσον λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε το BAT στις 13/12 για τα οφειλόμενα ύψους 660.000 ευρώ στους Μίλοβαν Ράκοβιτς, Μάρκο Πόποβιτς!

Θέση επί του ζητήματος πήρε ο πρόεδρος της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας. ''Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, είμαστε αισιόδοξοι. Βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τραπεζικούς ομίλους για να προχωρήσει η έγκριση δανείων που θα μας διευκολύνουν να διευθετήσουμε τις συγκεκριμένες εκκρεμότητες. Προσπαθήσαμε να λύσουμε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ωστόσο δεν τα καταφέραμε.

Αν δεν αλλάξει η δραματικά κατάσταση, ο Τζέιμς Άντερσον και ο Μάαλικ Γουέινς δεν θα παίξουν στο πρώτο παιχνίδι της λίγκας. Έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας πριν από το πρώτο τζάμπολ της Euroleague (σ.σ. 17/10 με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη) όμως θα προσπαθήσουμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας και στο λιθουανικό πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ