EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Γκέμπεν η Ζάλγκιρις

Notre Dame's Martinas Geben (23) grabs a rebound during the first half of an NCAA college basketball game against Miami Monday, Feb. 19, 2018, in South Bend, Ind. (AP Photo/Robert Franklin)
AP Photo/Robert Franklin AP PHOTO/ROBERT FRANKLIN

Η Ζάλγκιρις συνέχισε τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λιθουανού σέντερ Μαρτίνας Γκέμπεν.

Ενισχύει τον γηγενή κορμό της η Ζάλγκιρις. Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρτίνας Γκέμπεν (24 χρονών, 2.08 μέτρα, σέντερ), ο οποίος αποφοίτησε φέτος από το Κολέγιο του Notre Dame.

Ο Γκέμπεν έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Λιθουανίας και στην φετινή, 4η και τελευταία, χρονιά του στο Κολέγιο είχε 11.1 πόντους και 8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν ο Γκέμπεν, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, θα μείνει στην Ζάλγκιρις ή θα παραχωρηθεί κάπου δανεικός, αφού στην ίδια θέση με αυτόν η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ακόμα τον έμπειρο Αντάνας Καβαλιάουσκας και τον 20χρονο Λαουρίνας Μπιρούτις, ο οποίος την φετινή σεζόν αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος όντας δανεικός στην Σιαουλιάι, ενώ σε όλα αυτά δεν υπολογίζεται η πιθανότητα απόκτησης ξένου ψηλού.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι αν μη τι άλλο στην Ζάλγκιρις δεν σκέφτονται μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον.

AP Photo/Robert Franklin

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ