EUROLEAGUE

Βιντορέτα: "Τι να πω για τον Σπανούλη;"

Βιντορέτα: "Τι να πω για τον Σπανούλη;"
VALENCIABASKET.COM

Ο Τσους Βιντορέτα αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για την απόδοσή του, ενώ αναφέρθηκε σε δύο σφυρίγματα των διαιτητών στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Βαλένθια έφτασε τον Ολυμπιακό στα... άκρα στο ΣΕΦ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη . Η ισπανική ομάδα ηττήθηκε, με τον Τσους Βιντορέτα να στέκεται μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην εντυπωσιακή απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και σε δύο σφυρίγματα, τα οποία χαρακτήρισε αμφιλεγόμενα.

Ο προπονητής της Βαλένθια δήλωσε αρχικά πως " ξεκινήσαμε κάπως "παγωμένοι" το παιχνίδι, δίχως ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Αφήσαμε πολλά συνεχόμενα καλάθια στον Ολυμπιακό μέσα από τη ρακέτα μας, δίχως να καταφέρουμε να αμυνθούμε σε καταστάσεις "ένας με έναν". Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην α' περίοδο, από εκεί κι έπειτα όμως φτιάξαμε σημαντικά την εικόνα μας και αντιδράσαμε σωστά. Στο β' μέρος είχαμε ακόμη καλύτερη εικόνα, βρεθήκαμε στο σημείο να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης και να μην αφήνουμε τον Ολυμπιακό να νιώσει σίγουρος για τη νίκη. Είχαμε επιθετικό ρυθμό, βρήκαμε σουτ και βάλαμε εύκολα καλάθια", για να καταλήξει λέγοντας:

" Όταν πλησιάσαμε, υπήρχαν δύο σφυρίγματα αμφιλεγόμενα θα έλεγα. Οι τρεις βολές που δόθηκαν στον Βασίλη Σπανούλη κι ένα επιθετικό φάουλ που σφυρίχθηκε στον Σέρχι Γκαρθία. Δεν μπορώ να σταθώ όμως σε αυτό. Τι να πω όμως για τον Βασίλη Σπανούλη; Είναι στα "συν" μας ότι φέραμε το παιχνίδι σε τέτοιο σημείο, ώστε να χρειαστεί να επέμβει αυτός. Παίξαμε καλύτερα απ ότι η Φενέρμπαχτσε ή η Μακάμπι Τελ Αβίβ το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν έφτανε αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ