EUROLEAGUE

Βιδορέτα: "Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός"

Βιδορέτα: "Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός"
VALENCIABASKET.COM

Ο Τσους Βιδορέτα σημείωσε το δύσκολο έργο που έχει η Βαλένθια απέναντι στον Ολυμπιακό (22/2, 21:00), ενώ στάθηκε και στους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Ολυμπιακός στην 23η "στροφή" της EuroLeague φιλοξενεί την Βαλένθια (22/2, 21:00) και ο Τσους Βιδορέτα σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει η αναμέτρηση για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Γιάνις Στρέλνιεκς.

"Γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πως το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια νίκησε με μεγάλη διαφορά πόντων τόσο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και την Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Αυτές είναι βασικές αρχές του παιχνιδιού μας που θα μας βοηθήσουν για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ισπανικής ομάδας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τη Μακάμπι και την Φενέρμπαχτσε ήταν εξαιρετικές. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και δυνατά, γιατί αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα. Αν συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα μας για να αλλάξουμε τον ρυθμό".

Τέλος, ο ο Τσους Βιδορέτα παρατήρησε πως "ο Ολυμπιακός έχει παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει ατομική, αλλά και ομαδική ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά απέναντι τους, η οποία πρέπει να συνδυαστεί με πολύ καλή δουλειά απέναντι και σε ολόκληρη την ομάδα του Ολυμπιακού".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ