EUROLEAGUE

Τέλος από τη Βαλένθια ο Βιντορέτα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την Ουνικάχα Μάλαγα, κι η Βαλένθια θα βγει στην αγορά για προπονητή το καλοκαίρι. Οι "πορτοκαλί" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Τσους Βιντορέτα, μετά από μόλις ένα χρόνο.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τσους Βιντορέτα ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (8/6) η Βαλένθια. Οι "πορτοκαλί" δεν κατάφεραν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους για την EuroLeague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ούτε να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, η ισπανική ομάδα χτυπήθηκε από τραυματισμούς. Δεν παρατάχθηκε ποτέ πλήρης, με τον Λατάβιους Ουίλιαμς και τον Τίμπορ Πλάις να είναι αυτοί που παρουσίασαν τα περισσότερα προβλήματα.

Πλέον, η Βαλένθια αναζητά τον επόμενο προπονητή της, συνθήκη που ισχύει επίσης για την Ουνικάχα Μάλαγα. Στη Liga Endesa αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο πάγκων, αφού... υποψήφιοι για "αντίο" είναι επίσης ο Λούις Κασιμίρο (Γκραν Κανάρια) και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς (Μπαρτσελόνα). Εξάλλου, ελεύθερος είναι κι ο πάγκος της Ανδόρα, που την Πέμπτη (7/6) ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Τζοάν Πεναρόγια.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ