EUROLEAGUE

Ο Λόντσαρ παρουσιάζει τον Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νεντοβιτς είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Βαλένθια και ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ, μιλώντας στο Euroleague Greece, παρουσίασε τον Σέρβο γκαρντ.

Είναι παίκτες που ανήκουν στην... μεγάλη των "πλάβι" σχολή. Ο ένας είναι Κροάτης και ο άλλος Σέρβος. Η μοίρα τα έφερε έτσι, όμως, ώστε οι δρόμοι του Κρέσιμιρ Λόντσαρ και του Νεμάνια Νέντοβιτς να συναντηθούν σε... ουδέτερο έδαφος. Αυτό της Βαλένθια.

Ο Κροάτης σέντερ βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν στην ομάδα, καθώς αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεταγραφές της ισπανικής ομάδας. Κατά την παραμονή της Βαλένθια στη χώρα μας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Euroleague Greece του ζήτησε μια σύντομη παρουσίαση του 23χρονου γκαρντ, με τον Κροάτη να μην αρνείται.

Αρχικά, μίλησε για τις αλλαγές που υπάρχουν εντός της ομάδας, λέγοντας: "Ήρθε να αντικαταστήσει τον Μπάικς. Είναι πολύ καλός παίκτης και αυτός, έχοντας φτάσει μέχρι το ΝΒΑ. Βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα και δεν μπορούμε να ξέρουμε την αγωνιστική κατάστασή του, όμως σίγουρα θα μας βοηθήσει, ειδικά τώρα που ο Σαμ Βαν Ρόσομ είναι εκτός δράσης. Είναι δύο παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση. Ελπίζω να μείνει υγιής μέχρι τέλους, να μας βοηθήσει και να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με την ομάδα".

Ο "Κρέσο" δεν παρέλειψε να καταθέσει και την άποψή του για τον διεθνή άσο. "Έχει εμπειρία από Euroleague, καθώς έπαιξε και κατά το παρελθόν στη διοργάνωση", ήταν τα πρώτα λόγια, για να συμπληρώσει "Είναι νεαρός, σε ηλικία, και πολύ αθλητικός. Θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς, αλλά επειδή βρέθηκε στην Αμερική δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις αγώνων της Euroleague".

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Νέντοβιτς; Ο 31χρονος σέντερ ήταν αφοπλιστικός: "Έχει διάθεση να δουλέψει πολύ. Το έδειξε από την πρώτη προπόνησή του. Θέλει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και αυτό τον βοηθάει ώστε να αποκτήσει κίνητρα. Μακάρι να βοηθήσει την ομάδα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ