EUROLEAGUE

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ στην Βαλένθια

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ στην Βαλένθια

Η κούρσα διαδοχής για τον πάγκο της Βαλένθια έλαβε τέλος, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης. Συμβόλαιο ενός έτους για τον Καταλανό τεχνικό.

Μετά την ήττα από την Πλοέστι για το Eurocup η Βαλένθια πήρε την απόφαση να απομακρύνει από την άκρη του πάγκου τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς με τον βοηθό Κάρλες Ντουράν να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των "πορτοκαλί" τερματίζοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος η διοίκηση της ομάδας ήταν σε αναζήτηση προπονητή.

Η εύρεση του ανθρώπου που θα αναλάβει να "χτίσει" την ομάδα της νέας σεζόν δεν άργησε πολύ, καθώς από σήμερα (21/6) τα ηνία θα βρίσκονται στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνεθ. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr ο Καταλανός ήταν το πρώτο φαβορί για να πάρει τη δουλειά κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε. Αυτή θα είναι η 11η ομάδα που θα κοουτσάρει στην ACB o Πέδρο Μαρίνεθ, καθώς έχουν προηγηθεί οι Μπανταλόνα, Μανρέσα, Γρανάδα, Σαλαμάνκα, Ουρένσε, Γκραν Κανάρια, Εστουδιάντες, Κάχα Λαμποράλ και Τζιρόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ