EUROLEAGUE

Μεγάλη ζημιά για τη Βαλένθια στα playoffs

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ισπανικοί φόβοι για τον Τίμπορ Πλάις επιβεβαιώθηκαν, με τον σέντερ της Βαλένθια να μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Με... τρύπα στο "5" η ομάδα του Τσους Βιντορέτα στα playoffs.

Δίχως τον βασικό της σέντερ θα πορευτεί στις δύο τελευταίες της regular season και τα playoffs η Βαλένθια, αφού οι αρχικοί φόβοι για τον Τίμπορ Πλάις επιβεβαιώθηκαν τη Δευτέρα (14/5). Ο σέντερ της ισπανικής ομάδας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα εδώ και μερικές εβδομάδες, με την κατάστασή του να μην παρουσιάζει ουσιαστική βελτίωση τις τελευταίες ημέρες.

Έκανε νέες εξετάσεις, οι οποίες -δυστυχώς για την ισπανική ομάδα- έδειξαν πως πρέπει να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Όπερ και σημαίνει πως η ομάδα του Τσους Βιντορέτα θα πορευτεί στα playoffs δίχως τον βασικό ψηλό της, κι ενώ έχει ήδη χάσει τον Λατάβιους Ουίλιαμς, τον οποίο αντικατέστησε πάντως με τον Ιβάν Μπούβα.

Τη φετινή σεζόν, ο ύψους 2μ18 σέντερ της Βαλένθια είχε 9.8 πόντους και 6.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ