EUROLEAGUE

Η Βαλένθια δεν θέλει εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague

Η Βαλένθια δεν θέλει εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague

Η Βαλένθια δεν πρόκειται να κυνηγήσει εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague, εφόσον αποχωρήσει από αυτή ο Παναθηναϊκός Superfoods. Ποια η επιχειρηματολογία των "πορτοκαλί".

Από την στιγμή που άνοιξε η κουβέντα περί αποχώρησης του Παναθηναϊκού Superfoods από την EuroLeague, στην Ισπανία έστρεψαν την προσοχή τους σε Ουνικάχα Μάλαγα και Βαλένθια ως δύο ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του "τριφυλλιού" στη διοργάνωση. Κι αν η πρώτη κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη προοπτική, η δεύτερη είναι κάθετα αντίθετη.

Τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε ο CEO των "πορτοκαλί", Πάκο Ράγκα, ο οποίος μίλησε για όσα μπορούν να συμβούν αναφορικά με την παρουσία της Βαλένθια στην EuroLeague. " Θέλουμε να συμμετάσχουμε μόνο εφόσον υπάρχουν αθλητικές αξίες. Δεν θέλουμε εγγυημένο, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν μας έχει γίνει κάποια συζήτηση ή πρόταση, έστω σε φιλολογικό επίπεδο", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πάκο Ράγκα, ο οποίος πρόσθεσε πως " πάντα παλεύουμε για την καλύτερη δυνατή κατάταξη για να κερδίσουμε κάτι, οπότε θα ήταν αντίθετο στις αρχές μας κάτι τέτοιο. Πρέπει να διατηρήσουμε τα ίδια κριτήρια γιατί αυτό είναι για κέρδος όλων, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο εμάς".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ