EUROLEAGUE

Γκριν: "Ο Σπανούλης έκανε αυτό που κάνει καλύτερα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Γκριν μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επιστροφή του στο ΣΕΦ και τις αναμνήσεις που ξύπνησαν από την περσινή θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Έρικ Γκριν επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους του Ολυμπιακού και μετά το φινάλε της αναμέτρησης προσέφερε μια πολύ όμορφη εικόνα - με συμπρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη .

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επιστροφή του, εξηγώντας πως " είχα μια ευκαιρία να παίξω απέναντι σε αυτούς τους παίκτες και τον κόσμο. Τους ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τους εκτιμάω, αγαπάω την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτιμώ ό,τι κάναμε πέρυσι, που φτάσαμε μέχρι το Final Four. Ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω και να παίξω", ενώ αναφερόμενος σε όσα έγιναν στην αναμέτρηση, είπε: " Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Ήμασταν "εκεί", παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος ο Βασίλης (Σπανούλης) έκανε αυτό που κάνει καλύτερα".

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: " Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να παίζουμε σταθερά για 40'. Δεν είναι εύκολο να βρούμε κίνητρο. Πάντα έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Στην Ισπανία θέλουμε να πετύχουμε ό,τι και πέρυσι. Στην EuroLeague θέλουμε να παλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στη αρχή της σεζόν είχαμε τραυματισμούς και ήττες. Μας πήγε κάπως πίσω αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ