EUROLEAGUE

Για δύο χρόνια στη Βαλένθια ο Λαμπεϊρί

Για δύο χρόνια στη Βαλένθια ο Λαμπεϊρί
EUROKINISSI

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Λουί Λαμπεϊρί στη Βαλένθια, κάτι που οδηγεί τον Κιμ Τιλί στην Γκραν Κανάρια.

Ο Λουί Λαμπεϊρί είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό της Βαλένθια στη ρακέτα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Las Provincias". Ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ φέρεται να έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, η οποία αναζητούσε έναν ακόμη παίκτη πρώτης γραμμής για τη front line, μετά τις αποχωρήσεις που είχε τον τελευταίο μήνα.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα, η συμφωνία αφορά σε διετή συνεργασία, με τον πρώην παίκτη της Στρασμπούρ να ετοιμάζεται για την πρώτη επαγγελματική εμπειρία του μακριά από τη Γαλλία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος παίκτης είχε 13 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των "κόκκινων" στην LNB.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον του Κιμ Τιλί, για τον οποίο είχε επίσης εκφράσει ενδιαφέρον η Βαλένθια. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, αλλά για χάρη της Γκραν Κανάρια.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ