EUROLEAGUE

Απών με Παναθηναϊκό ο Βίβες

Απών με Παναθηναϊκό ο Βίβες
VALENCIA BASKET / TWITTER

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν εγκατέλειψαν τον Γκιγιέμ Βίβες, ο οποίος θα απουσιάσει εν τέλει από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (28/12, 22:00).

Χωρίς τον Γκιγιέμ Βίβες θα παραταχθεί η Βαλένθια στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods (28/12, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου στην EuroLeague. Ο πλεϊμέικερ της ισπανικής ομάδας τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε εντατικές θεραπείες τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν προλαβαίνει τη μονομαχία με το "τριφύλλι".

Όπως ενημέρωσε η Βαλένθια, ο παίκτης αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Τσους Βιντορέτα, η οποία αναζητά τη νίκη που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα (10) διαδοχικών ηττών στη διοργάνωση.

Αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα για τους "πορτοκαλί", οι οποίοι φέτος έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά αφού δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη τόσο ο Λατάβιους Ουίλιαμς όσο και ο Αντουάν Ντιό, δύο παίκτες που υπολογίζονταν ως βασικά "γρανάζια" τους.

Photo Credits: Valencia Basket / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ