EUROLEAGUE

Πασούτιν: "Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι γεμάτο αστέρια, αλλά..."

Πασούτιν: "Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι γεμάτο αστέρια, αλλά..."

Ο Εβγκένι Πασούτιν αναφέρθηκε ενόψει του αγώνα στο ΣΕΦ (9/12, 21:45), τονίζοντας πως το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι γεμάτο αστέρια, αλλά ξεχώρισε τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Γκριν και Λοτζέσκι.

Την Παρασκευή (9/12, 21:45) η Ούνικς Καζάν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν, μίλησε για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν διαθέτουν ένα γεμάτο ρόστερ με αστέρια, αλλά ξεχώρισε τους Σπανούλη, Γκριν, Λοτζέσκι και Πρίντεζη.

Συγκεκριμένα, ο Εβγκένι Πασούτιν σχολίασε τα εξής: "Ο Ολυμπιακός είναι ένα μία ομάδα με χαρακτήρα. Ακόμα και όταν χάνουν, έχουν την ικανότητα να επιστρέφουν με νίκες και να κερδίζουν τίτλους. Το ρόστερ τους δεν είναι γεμάτο με αστέρια, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης ανεβάζουν την ομάδα. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές μπορούν να ελέγξουν το παιχνίδι και το ρυθμό με πικ εν ρολ στον κεντρικό διάδρομο.

Περισσότερο προσπαθούν να κατεβάσουν το ρυθμό και όχι να το πάνε γρήγορα με πολλά σουτ. Έχουν όμως καλούς σουτέρ όπως ο Γκριν και ο Λοτζέσκι. Πιέζουν στην άμυνα και κάτω από το καλάθι είναι αθλητικοί και παίρνουν τα ριμπάουντ. Ο στόχος μας είναι να προσέξουμε τα ριμπάουντ και σίγουρα όλοι μας θα πολεμήσουμε για τη νίκη. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τις ευθύνες τους. Κάθε παιχνίδι είναι ένας μικρός τελικός, κάθε πόντος είναι χρυσός και όταν νικάς σε ανεβάζει στην κατάταξη".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ