EUROLEAGUE

Οι business του Καϊμακόγλου με τον Τομ Κρουζ

Οι business του Καϊμακόγλου με τον Τομ Κρουζ

Ο Κώστας Καϊμακόγλου στήθηκε μπροστά στην κάμερα κι απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις, δίνοντας ψήφο... εμπιστοσύνης στον Τομ Κρουζ και τη Μαντόνα (VIDEO).

Κατά την προσφιλή (φετινή) της τακτική, η EuroLeague ζήτησε από τον Κώστα Καϊμακόγλου να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων που αφορούν τη ζωή του. Όχι κάτι πολύ αδιάκριτο. Ζήτησε να μάθει ποιον διάσημο θα εμπιστευόταν για μια σειρά από καταστάσεις, που θα μπορούσε να βιώσει.

Για παράδειγμα, εξήγησε ότι η Μαντόνα θα ήταν ιδανική επιλογή για να τον συνοδεύσει σε κάποιο πάρτι. Αν τώρα, έπρεπε να ανοίξει μια επιχείρηση με κάποιον, τότε θα προτιμούσε τον Τομ Κρουζ. Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, ο Ράφα Ναδάλ δηλώθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για συγκάτοικος αφού " είναι κι αυτός αθλητής, επομένως θα είχαμε ίδια ωράρια και συνήθειες", ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος επιλαχών για να τον συνοδεύσει στα μαγαζιά γιατί " είναι ένας άνδρας που προσέχει πολύ το στυλ του".

Όσο για εκείνον που δεν θα του έδινε ποτέ το τιμόνι του αυτοκινήτου του; Ο Χόμερ Σίμσον είναι αυτός που βρίσκεται στην τελευταία θέση των προτιμήσεών του, μιας και " ακόμη και στο cartoon δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ