EUROLEAGUE

Νίκη στην παράταση η Ούνικς Καζάν

Νίκη στην παράταση η Ούνικς Καζάν

Λίγο πριν αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό Superfoods, η Ούνικς Καζάν χρειάστηκε τη δράση του Κώστα Καϊμακόγλου για να νικήσει την Πάρμα (105-98) στην παράταση. Προφυλάχθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Μετά τις δύο σερί νίκες στην EuroLeague και λίγο πριν συναντήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods, η Ούνικς Καζάν χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Πάρμα (105-98), ομάδας που μετράει μόνο ήττες στη VTB League.

Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν έδειξε ασυνεπής στο πίσω μέρος του παρκέ, με αποτέλεσμα να δώσει δικαιώματα στους γηπεδούχους. Εν τη απουσία μάλιστα του Κιθ Λάνγκφορντ (σ.σ.: προφυλάχθηκε), οι "πράσινοι" τη δράση των Ορλάντο Τζόνσον (34π.), Κίνο Κολόμ (20π., 12ασ.), Κώστα Καϊμακόγλου (19π.) και Αρτσιόμ Παραχούσκι (15π.) για να πάρουν τη νίκη, παραμένοντας σε επαφή με την κορυφή της κατάταξης.

Ο πρώην διεθνής φόργουορντ είχε 19 πόντους με 3/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 1/1 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη και 3 κλεψίματα σε 33'51'', αποτελώντας βασικό αγωνιστικό πυλώνα της Ούνικς Καζάν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως -στην αυλαία του α' γύρου της EuroLeague- η ρωσική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (30/12, 18:00).

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ