EUROLEAGUE

MVP της 14ης αγωνιστικής ο Λάνγκφορντ

MVP της 14ης αγωνιστικής ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague χάρη στην καταπληκτική εμφάνισή του κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος Αμερικανός που παίζει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Σίγουρα πρόκειται για βαρύ τίτλο, αλλά ο σταρ της Ούνικς Καζάν σίγουρα τον αξίζει. Και το απέδειξε για ακόμα μία φορά αυτό στον αγώνα με την Ζαλγκίρις για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Πιάνοντας τα... γνωστά στάνταρ απόδοσης, ο Αμερικανός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους με 7/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/8 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 11 κερδισμένα φάουλ και 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 80-88 μέσα στο Κάουνας . Οι 36 βαθμοί που συγκέντρωσε μάλιστα ήταν οι περισσότεροι από κάθε άλλον παίκτη, με τον Λάνγκφορντ να αναδεικνύεται MVP της αγωνιστικής.

Έγινε έτσι μόλις ο δεύτερος παίκτης φέτος μετά τον Νάντο Ντε Κολό που κατακτά αυτό το βραβείο για δεύτερη φορά φέτος, αφού είχε αναδειχθεί MVP και της 5ης αγωνιστικής.

Την φετινή σεζόν ο Λάνγκφορντ έχει 23.9 πόντους (1ος σκόρερ στην διοργάνωση), 3.8 ριμπάοντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ