EUROLEAGUE

Μόλις... 81% (!) στα τρίποντα για Λοκομοτίβ Κουμπάν, 75-64 την Ούνικς Καζάν

Μόλις... 81% (!) στα τρίποντα για Λοκομοτίβ Κουμπάν, 75-64 την Ούνικς Καζάν

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε εντός έδρας την Ούνικς Καζάν (75-64) με το ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα να φτάνει το 81%. Κορυφαίος ο Ράιαν Μπρόκχοφ, που τελείωσε το παιχνίδι με νταμπλ νταμπλ.

Τη δεύτερη ήττα της στη VTB League γνώρισε η Ούνικς Καζάν, η οποία έκανε στάση στην έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς συνεχίζει να επιβεβαιώνει την ανοδική της πορεία, με την αποψινή (8/1) της νίκη να τη φέρνει σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση της κατάταξης, όπου εξακολουθούν να βρίσκονται οι "πράσινοι" του Εβγκένι Πασούτιν. Θυμίζουμε πως η "Λόκο" είναι η μοναδική -έως τώρα- ομάδα που έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός των ρωσικών συνόρων.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, η περιφερειακή ευστοχία των γηπεδούχων έκανε τη διαφορά στη διάρκεια της αναμέτρησης. Με 9/11 τρίποντα (ήτοι 81%) οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους, την ώρα που το δίδυμο των Κιθ Λάνγκφορντ και Κίνο Κολόμ... δυσκολευόταν από τα 6μ75, μετρώντας μόλις 3/13 τρίποντα.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κέβιν Τζόουνς (15π., 6ριμπ.), Ματ Τζάνινγκ (13π.), Ράιαν Μπρόκχοφ (12π., 10ριμπ.), Μάρντι Κόλινς (8π., 8ριμπ.) και Ντμίτρι Κοστόφ (10π., 5ασ.), με τον Ίαν Βουγιούκα να συνεισφέρει 6 πόντους (με 2/9 δίποντα, 2/3 βολές), 2 ριμπάουντ και 2 τάπες σε 22'41'' συμμετοχής.

Από την άλλη, ο Ορλάντο Τζόνσον (16π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ούνικς Καζάν, δίχως όμως να αποτρέψει το μοιραίο. Οι Κιθ Λάνγκφορντ (14π. με 5/17 σουτ) και Κίνο Κολόμ (12π. με 5/13 σουτ) έμειναν μακριά από τον καλό (εκτελεστικά) εαυτό τους.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ