EUROLEAGUE

Το ένστικτο επιβίωσης

Το ένστικτο επιβίωσης

Η Ρεάλ χρειάστηκε το μαγικό άγγιγμα του Σέρχιο Γιουλ, για να φύγει με το "διπλό" από το Καζάν. Τώρα, η Ούνικς θέλει να ανταποδώσει την Πέμπτη (27/11). Τι λέει επί του θέματος ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Το παιχνίδι με τη Ρίγα ήταν το πρώτο του Εβγκένι Πασούτιν στη VTB United League, από την επιστροφή του στον πάγκο της Ούνικς Καζάν. Το ρεκόρ του Ρώσου έγινε 2-0, με την ομάδα του να επικρατεί 64-52, κάνοντας κάτι καλύτερο στην άμυνα, κατά την τελευταία πράξη (30-29 στο ημίχρονο, 50-48 στο 30').

Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία της Ούνικς στη VTB, σε τρία ματς. Αυτό που είχε να επισημάνει ο προπονητής της ομάδας του Καζάν ήταν ότι " όλοι έπαιξαν για το σύνολο. Ουδείς για τον εαυτό του", με τον Κιθ Λάνγκφορντ -ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς, με 18π.- να εξηγεί ότι η παρέα του έπρεπε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων.

" Βλέπετε, ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Ναι, είναι αλήθεια ότι χάναμε στην πρώτη περίοδο, όπως αλήθεια είναι πως στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν επιτρέψαμε πολλά, παρά μόνο 4 πόντους. Ήταν η καλύτερη αμυντική εμφάνιση που κάναμε έως σήμερα". Μετά, επέστρεψε στη "βασίλισσα" για να εξηγήσει ότι " σε λίγες ημέρες μας περιμένει ένα πολύ πιο δύσκολο ματς. Έπρεπε λοιπόν, με τη Ρίγα να προσέξουμε, ώστε να μοιράσουμε το χρόνο και να μην εξοντωθούμε, πριν το παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κρίνει το μέλλον μας στη Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ