EUROLEAGUE

Η Ούνικς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόνσον

Η Ούνικς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόνσον

Η Ούνικς Καζάν ενίσχυσε το ρόστερ της με την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού σούτινγκ-γκαρντ, Ορλάντο Τζόνσον, με παρελθόν στο ΝΒΑ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπασκόνια.

Η Ούνικς Καζάν, η οποία μετρά μόνο ήττες (0-4) στην EuroLeague, ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού σούτινγκ-γκαρντ (1.96 ύψος), Ορλάντο Τζόνσον.

Ο παίκτης, μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κίνας, ενώ νωρίτερα είχε θητεία στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Πέισερς, Κινγκς, Σανς και Πέλικανς. Το 2014 είχε κάνει και ένα μικρό πέρασμα από την Ευρώπη, αγωνιζόμενος στην Μπασκόνια (Λαμποράλ Κούτσα) το 2014. Με τους Βάσκους αγωνίστηκε μόλις σε έξι ματς, καθώς στην συνέχεια τον αποδέσμευσαν.

Πριν δύο εβδομάδες, ο Ορλάντο Τζόνσον αποδεσμεύτηκε από το ρόστερ των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά στο Καζάν θα συναντήσει έναν ακόμη Έλληνα παίκτη, τον Κώστα Καϊμακόγλου. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια τριών μηνών και η συγκεκριμένη προσθήκη κρίθηκε αναγκαία από την ομάδα της Ούνικς από την στιγμή που τραυματίστηκαν οι Κότι Κλαρκ και Αντόν Πονκρασόφ.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ