EUROLEAGUE

"Γκέλα" για Ούνικς

"Γκέλα" για Ούνικς

Η εξαντλημένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια Ούνικς γνώρισε ήττα-έκπληξη εκτός έδρας από την Ενισέι για την VTB League, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Καϊμακόγλου.

Δίνοντας τον τρίτο αγώνα της σε έξι μέρες, η Ούνικς Καζάν πλήρωσε τις συνέπειες, δεν΄είχε αρκετή ενέργεια και γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 75-66 από την Ενισέι για την VTB League.

Η ομάδα του Εβγένι Πασούτιν σημείωσε μόλις 9 πόντους στην πρώτη περίοδο, η οποία έκλεισε με την Ενισέι να προηγείται με 19-9 και κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ, φτάνοντας κάποια στιγμή να βρίσκεται και στο -17 πριν "μαζέψει" κάπως την διαφορά στο τέλος.

Ο Βλάντισλαβ Τρούσκιν με 17 πόντους και ο Σουλεϊμάν Μπράιμο με 13 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών. Για την Ούνικς, ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 15 πόντους, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να ακολουθεί με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον Ορλάντο Τζόνσον να προσθέτει άλλους 14 πόντους.

Θυμίζουμε ότι η Ούνικς είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, την οποία οι "Ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν στο Καζάν στις 2 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της 21ης πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ