EUROLEAGUE

Εύκολο βράδυ για Ούνικς Καζάν με "42άρα" του Λάνγκφορντ

Εύκολο βράδυ για Ούνικς Καζάν με "42άρα" του Λάνγκφορντ

Η Ούνικς Καζάν ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Τσμόκι Μινσκ (98-71) χάρη στον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 42 πόντους (14/20 σουτ). Άστοχος ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Μπορεί να υπήρχε συσσωρευμένη κούραση από τα back to back παιχνίδια στην EuroLeague, μπορεί να μετρά δύο σημαντικές απουσίες (βλ. Κότι Κλαρκ και Άντον Πονκρασόφ), αλλά στην VTB League η Ούνικς Καζάν έχει τον... τρόπο της. Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν ισοπέδωσε εντός έδρας την Τσμόκι Μινσκ (98-71), κυρίως γιατί ευτύχησε να δει τον Κιθ Λάνγκφορντ να σκοράρει κατά ριπάς.

Μετά την "36άρα" επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο αριστερόχειρας γκαρντ σταμάτησε στους 42 πόντους (!) απέναντι στην ομάδα από τη Λευκορωσία, έχοντας 9/10 δίποντα, 5/10 τρίποντα και 9/9 βολές -σε 30'11'' συμμετοχής. Η επίδοσή του μάλιστα αποτελεί την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ στην VTB League.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν άστοχος αφού τελείωσε το παιχνίδι με 8 πόντους (1/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 22'07'', ενώ ο Κίνο Κολόμ είχε 5 πόντους και 12 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ