EUROLEAGUE

Τζάκσον και Ντίεθ η Μάλαγα

Τζάκσον και Ντίεθ η Μάλαγα

Η Μάλαγα περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Στο μεταξύ, σήμερα (8/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Ντίεθ και του Έντουιν Τζάκσον, από την Μπαρτσελόνα!

Ο Ντάνι Ντίεθ είχε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν... χωρούσε στο ρόστερ. Δόθηκε δανεικός στην Γκιμπούθκοα και αναδείχθηκε "καλύτερος νέος παίκτης" της σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Liga Endesa.

Πλέον θα αγωνίζεται στην Ουνικάχα Μάλαγα, υπό τις οδηγίες του Τζουάν Πλάθα. Ο 21χρονος Ισπανός σμολ φόργουορντ (2μ.03) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας που διατηρεί την option να επεκτείνει τη συνεργασία τους ως το 2018. Την περσινή σεζόν μέτρησε 12.1 πόντους και 6.8 ριμπάουντ μ.ό. σε 30 αγώνες στην ισπανική λίγκα ενώ έχει διακρίσεις με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας (χρυσά μετάλλια στα Eurobasket U16 το 2009 και U20, το 2013).

Όσον αφορά τον Τζάκσον, ο 25χρονος Γάλλος γκαρντ (1μ.90) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Ουνικάχα. Πέρσι αγωνίστηκε στην Euroleague με την Μπαρτσελόνα, όπου είχε 3 πόντους μ.ό. σε 11 αγώνες με τους Καταλανούς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ